bg

Zuster ondernemningen

Da Vinha BV is een onderdeel van een aantal bedrijven:

* Lievaart Expeditie BV

Geconditioneerd vervoer over de weg is de specialisatie van Lievaart Transport. Vele ladingen bloemen en planten vinden dagelijks hun weg per vrachtwagen van Nederland naar Italië en vice versa. Met behulp van de juiste planning, de inzet van hedendaagse digitale techniek en klantvriendelijke service streeft Lievaart Transport elke dag naar het waarmaken van onze slogan;

‘The best way to Italy by road’.

* Lievo Eploitatie Maatschappij BV

Lievo exploiteert vastgoed en vrachtwagens Op het terrein van voormalig groenteveiling The Greenery te De Lier en nabij bloemenveiling Flora Holland te Naaldwijk, is Lievo gesitueerd midden in bruisend Westland, waar tuinbouw en transport het dagelijks leven vormen.

* Kapo BV

Kapo heeft de productie van Deense karren, platen, opzetstukken en toebehoren volledig in eigen beheer en is gegroeid tot een van de grotere leveranciers. Wekelijks komen er zeecontainers met goederen binnen, waardoor Kapo gunstige tarieven en een zeer snelle service biedt. Op maat en naar de wensen van de klant fabriceert Kapo karren en containers voor allerlei branches. Er wordt uitsluitend geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Kapo levert voornamelijk aan de groothandel en aan de grotere exporteurs. Kapo is gelegen naast Lievaart Expeditie BV, een zusteronderneming, en beschikt hiermee over een groot wagenpark. Bestellingen kunnen zodoende snel geleverd worden.